FEESTELIJKE BUNDELPRESENTATIE TIJDENS EEN SPECIALE BLAUWE SALON

Op 14 oktober 2018 heeft de feestelijke presentatie plaats gevonden van de kunstzinnige bundel De passie van pen en penseel met gedichten van Nico geïnspireerd op werk van Marianne Bongers-Ross met twee keer een kort programma. Tevens werden 12 werken van Marianne geëxposeerd.

Lees meer

Reactie bij speciale Blauwe Salon i.v.m. presentatie van debuddel De passie van pen en penseel.

Lieve twee,
Wat leuk om de foto's te ontvangen. Dank je wel! Ook wij kijken met een goed gevoel terug op deze fijne middag. Weer een waardevol moment!

Liefs van Everdine en Hans


Beste Maya en Nico,
Ja. Wij vonden het ook ontzettend leuk om bij jullie te zijn en de schilderijen te bekijken.

Een hartelijke groet,
Elly en Dick Schouten

De Blauwe Salon

De Blauwe Salon met een schatkist aan verhalen vol humor en wijsheid.

bls.12

Feestelijke opening van het verteltheater De Blauwe Salon

Zondagmiddag 18 maart 2018 met verhalen, gedichten en live muziek.

Vanaf 14.00 stroomde het publiek binnen met cadeautjes en bloemen en al snel zat het verteltheater overvol. De verhalen en gedichten met het thema humor en wijsheid, werden verteld door Nico en Maya en gastvertelster Hanneke van Wieringen. De aanwezige luisteraars hingen aan hun lippen. Dick Bartels droeg met zijn klassieke gitaarspel bij aan de fijne intieme sfeer van de middag. Met elkaar werd een sterke voorstelling neergezet. Na afloop regende het complimenten. Als afsluiting brachten de vertellers en muzikant samen met het aanwezige publiek een toast uit op een succesvolle middag.


Wilt u uw gasten verrassen op een rondje theater in De Blauwe Salon op een dag en tijdstip naar keuze? Hou je van verhalen met zingeving? Of hou je van verhalen passend bij de tweede levenshelft met humor en wijsheid? Dan ben je bij ons aan het goede adres. In overleg met u stellen wij een programma samen van max. anderhalf uur (incl. pauze) met verhalen, poëzie en evt. muziek. Er kan ook een keuze gemaakt worden uit andere genres verhalen denk daarbij aan: humoristisch, avontuurlijk, historisch, verhalen van ver, bomenverhalen en nog meer. Een verhalenvoorstelling kunnen we combineren met gedichten die bij het thema van de voorstelling passen, denk bijvoorbeeld aan thema’s als: natuur, liefde, levensloop (met een expositie van kunstwerken), reizen, dieren, humor, enz.

In De Blauwe Salon is plaats voor maximaal 20 personen. De vergoeding bedraagt voor een groep tot tien personen € 90- (incl. koffie, thee), voor groepen groter dan tien vragen we € 5,- per persoon meer. Voor muziek wordt een extra vergoeding gevraagd.

Interesse? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over locatie, aard van voorstellingen en eventuele extra’s.