Gastoptreden

GASTOPTREDEN

De Blauwe Kom werkt op verzoek mee aan evenementen en projecten met poëzie en/of verhalen. Denk hierbij aan:
educatieve projecten op scholen, 
kunstlijnen,
exposities, 
vertelfestivals, 
open dagen.

Onze bijdrage kan b.v. bestaan uit: het verzorgen van een miniworkshop gedichten/verhalen schrijven voor bezoekers/ deelnemers, schrijven van gedichten en verhalen geïnspireerd op het evenement, voordracht van gedichten en/of verhalen geïnspireerd op het evenement of project

Kerstmarkt Kunstfort 10 december 2017

Ook dit jaar waren we weer uitgenodigd om tijdens de Kerstmarkt bij Het Kunstfort in Vijfhuizen verhalen te vertellen voor jong en oud, In een als verteltheater ingerichte ruimte ontvingen we afwisselend ouders met kinderen en volwassenen. We hadden deze keer gekozen voor verhalen passend bij de kerstsfeer en speelse verhalen voor kinderen.

Lees meer

Begraafplaats Westerveld Driehuis

Op 2 november 2017 was Nico als dichter uitgenodigd om tijdens een herdenkingsavond ter gelegenheid van Allerzielen troostgedichten voor te dragen uit zijn rouwbundel Woorden als Schuilplaats. In overleg werden zes gedichten uitgekozen waaruit vooral troost sprak. De bezoekers kregen bij het binnentreden van de begraafplaats een kaart met het troostgedicht De wind aangeboden.

Lees meer

Verhalen in het bos

VERHALEN IN HET BOS

Regelmatig vraagt Natuurmonumenten ons om in de bossen bij Duin en Kruidberg verhalen te komen vertellen voor kinderen vanaf zes jaar. Op 26 oktober 2017 was het weer zover. De vertelplek is een klein dal in de duinen beschut door bomen waar tegen een boom een hut van is gebouwd.

Lees meer